converse chuck 70 online

Music Production, Hardware, Software, Equipment, MIDI, Techniques, Equipment for Sale etc.
1 post Page 1 of 1
Hunfgt
Posts: 3
Joined: Wed Mar 03, 2021 7:54 pm


Een in Londen gevestigde ontwerper Feng Chen Wang heeft haar nieuwste samenwerking achieved Converse onthuld, waarmee se de 2-in-1-stijl van eerdere releases naar een geheel nieuw silhouet heeft gebracht. nlstarsnkrs.com Deze keer werkte Feng Chen Wang met een Pro Leather-silhouet en heeft gedeconstrueerde elementen van een ene Pro Leather-schoen aan de andere toegevoegd. Bij deze ontwerpbenadering worden twee delen van het hielgedeelte vastgemaakt aan het nieuwe silhouet, voordat ze achieved veters aan de achterkant worden verbonden. Daarnaast zijn er ook twee added segmenten aan de voorvoet toegevoegd.

Converse volgt op zijn recentelijk gevallen slangenhuid en lenticulaire Chuck 75 Hi-iteraties met nog de ander grensverleggend paar, ditgene keer rond het bekleden van zijn klassieke silhouet in DuPont Tyvek. Tyvek is een waterafstotend, scheurvast en papierzacht materiaal dat is ontwikkeld door DuPont en wordt veel gebruikt op gebieden variërend truck medisch tot bouw. Jij bent het waarschijnlijk een vaakst tegengekomen door de Tyvek-envelop te gebruiken, regarding misschien ben je Naomi Campbell vol en heb je een van zijn PBM-pakken gekocht. converse chuck 70 online nederland Hoe lalu ook, het materiaal verkleedt zich nu als de Converse Chuck 70 Hi there. Aan de zijkant vindt u twee soorten Tyvek-branding: de ene ziet eruit als de vellen expire voor constructiedoeleinden kunnen worden gebruikt en de andere ziet eruit als een verzenddozen.

Na het toevoegen van een traditioneel camouflagepatroon aan de Chuck 75 Hi via een samenwerking met Carhartt WIP, heeft Converse de hoog uitgesneden klassieker uitgebreid met de gemoderniseerd digi camopatroon. Deze nieuwe high-cut Chuck 75 heeft camouflage-specifieke tinten behouden, maar zijn abstracte vormen ingeruild voor een gepixeld patroon en is de slim bijgewerkt eerbetoon aan een klassieke converse classic chucks aanbieding -look.geheel van duurzaam en toch flexibel canvas. Dit fabric is van voor tanto achter gecoat in de driekleurig digicamopatroon dat bruin, bruin en olijfgroen combineert.

Afgezien van de iconische Chuck Taylor All Superstar ‘70, is de One particular Star misschien wel de van de meest geliefde modellen van Converse. Bekend om zijn prachtig eenvoudige, retro-geïnspireerde ontwerp, is een sneaker een vaste waarde geworden in de sneakerrotatie van elke gezellige meid. Nu heeft het brand de trainer volledig opnieuw vormgegeven en een onverwachte designwending toegevoegd aan een populaire favoriet. Met een introductie van een nieuwe One Star CC Master Ox-bewerking, verplaatst Converse zijn standaard sterembleem van een typische positie op een zijpaneel naar de rencor. Met het nieuwe herontwerp is de resulterende profielweergave van de sneaker verfrissend minimaal. bezoek hier Voor de nieuwe versie wordt de footwear geïntroduceerd in twee nieuwe tinten: "Violet Dust" hierdoor "Desert Marigold. " Voor beide is de schoen gemaakt met een large suède bovenwerk.

Image
1 post Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests